Friday, October 30, 2009

30 0ct 09

8.30 pagi



sekarang ni da abes exam..waaaa..gile r...da 3 minggu ak pekse, btarung dgn soalan2x pelik n ak rse ak pnye nerve cell ni da abis tepu ngan maklumat2x yang tertulis dalam kitab teks sume tu...
sekarang ni diorang still exam sivik,tp ak da anta awal sket coz malas nk pikir bnyak2x...Jap lagi nak balik rumah...tu yang ak ske tu! haha...i <3 my home..... ari tu ak ad bincang2x ngan fath, nak wat projek..bley ker ar mende tu jalan?... ak arap sgt yg mende tu akan jadi jugak...dapat ar gak ak sket duit wat beli2x barang yang xprlu pn...hehehe....takkan nak mintak kat mak je kot...malu r...syik mintak2x aje...em,modal cemane ar?.. Ak da kumpul dlm rm 200,pas spm ak nk start buat bisnes...sekurang2x nye nanti kat u ade sumber pendapatan wlpun kecil je..
em,caiyok2x biel!!!!!!

(mende ni ak karang time ngah exam..!!!)

No comments: