Friday, July 22, 2011

ts

Assalamualaikum :)

Haha. Actually baru habis test komputer. Hebat betul, ak gune M16 tadi nak jawab CL test. Terasa rugi pulak. Tapi bende dah berlaku, pasrah jela. Jangan buat lagi ek. Baca buku betul2.

Well, dah masuk bulan ke-2 (secara officialnya pada 18 Julai yang lalu) ak berada di alam universiti. Dan, segalanya terasa sweet, bila ak sendiri dah start untuk adaptkan cara hidup kat sini. Ahli2 kelas MEG03 rasa best giler pulak... Sayangnya, tinggal lagi 3 minggu nak berpisah. Sedih, sebab dah mula rasa sayang kat kawan2 sekelas. Tula, bila ukhuwah dah start bertaut. Same goes to my lovely roomates..~ (diorang semua ke Jordan..)

N fath, aja n shak. Thanks giler2 for a wonderful friday. Best giler kot! Rasenye sempat lagi tak kalau kita nak jalan-jalan lagi?

Miss you all.

2 comments:

LemoN~* said...

inshaalah kita jln lg bell,

haru_maki said...

nak3!!! ^^~