Thursday, December 22, 2016

Of 23

Surviving in this life is very challenging if you determined enough to make it a challenging one. Kita boleh je hidup rileks kat dunia ni tak buat pape yang besar, just memenuhi keperluan badan sendiri but islam mengajar kita not to do so. It's actually something yang common sense pun. Everyone akan rasa puas bila dia buat something yang dapat memberi impak kepada sesuatu.

Dan bila orang tanya apa impian saya kat dunia ni,

Saya mahu menjadi orang berguna. Yang eksistensinya bukan sekadar menambah angka dalam sesuatu populasi itu, tetapi mampu mencipta gelombang dan perubahan (bunyik macam besar sangat -.-)

So,

For being 23 y/o this december,

Happy birthday me. 



This year i got the best cake ever.

Saturday, November 19, 2016

#Lari3

Finally, 
Someone tells me to go home.

I really want tooooooooooooooooooooooo

Thanks :,/

#Lari2

Hari ni kena marah lagi. Haih.

Am i really in the middle of making a sin?

Thursday, November 17, 2016

#Misi perlarian 1

And as the time goes by, 
I know myself more

Kenapa dunia ni diciptakan dengan perasaan?

Dan pilihan?

Keduanya kekadang menyakitkan.
Dan most of the time ia memudahkan.