Friday, December 31, 2010

azam lagi!


yeah. it's new year.
..........................................

bila semua orang cakap pasal tahun baru, rasanye ape yang diorang pikir ea. Em, bende baru? Azam baru? Kehidupan baru? Ak? entahla..untuk 11tahun lama'ny ak just berpikir tentang SEKOLAH sekiranya tahun baru tiba. Sebabnye, yela, kene daftar sekolah an. Lagik2 mase tubuh di dah besar melebar (bukan memanjang)..semua bende kene take care sendiri. Ibu abah just bagi order n money je. Nak tak nak , ak kene kayuh basikal ke sana ke mari sebab takde transport nak hantar.

Dan, sekarang, almost no more school in myself, rase cam tahun baru dah takde makna. Walau apapun, cam bese, list AZAM wajib buat tak..ahaha. Before that, let's recall the past year's.


10 azam 2010 saya

  1. Straight A+’s SPM 2010
  2. Trial mesti more than 9A+….(total=11 subject)
  3. Khatam satu al Quran at least once..(xmasuk time bulan Ramadhan)
  4. Hghen my resistant 2wards personal probs,friends connection error..bla2.
  5. Jgn buang masa anda~
  6. Value my precious time with my class/hostel/society/bp/head mates
  7. Ermmm…turun jd 48kg??(ala..segan ar plak)..:
  8. Beli nset baru..(yg lame da rosak..isk3..
  9. Menteraturkan locker setiap minggu- WAJIB! –
  10. Rjinkan sikit blogging – mesti malam2 je..!!

Err..okeh wahai cik saya, ape yang dah ko capai? 
nmbo 1 tu : dapat straight A spm, mne tau lagi. nmbo 2: malangnye xdapat capai..[faktor: tumbesaran otak xcukup sempurna.dapat 7A+ je]..yang ketiga lak, alhamdulillah, memang sekali je ak dapat khatam (plus masa ramadan, dapat la 2 kali). Yang len2 tu xdapat capai, makin tambah berat adela.. Bak kata yong, dah tak reti dah nak kurus, nak gemuk pandaila..ahaha. (cmtu sampai mati pun jadi budak overweight..nak ke?!) Nset pun xde yang baru..mane nak collect duit..terpaksala mintak ihsan ibu. tu pun nasib baik ibu memang nak beli handset baru... Conclusionnye: saya masih sangat lemah dalam mencapai cita-cita. Takpe, tahun depan  tahun ni kita teruskan strategi berpoyo2an dengan azam. Yosh!

Okeh >BACK TO TITLE<. Azam ak tahun yang gilang gemilang ini adalah......[kene sepuluh gak ke??!!!]

  1. Dapat straight A SPM. (tinggal doa n harapan ak je ntuk merealisasikan bende nih)
  2. Siapkan video form
  3. Upgradekan blog form
  4. Err, beli handset baru? [tak habis2..]
  5. Nak mp4
  6. Take medic course [lagi bagus kalau dapat fly ke oversea]
  7. Jangan nangis banyak sebab manusia. kalau kerana Tuhan, anda digalakkan sama sekali. Be tough!
  8. Belajar buat truffle [cipta resepi sendiri pun takpe..hahah.]
  9. Kuatkan resistance n shield peribadi terhadap bende2 menggugat iman. WAJIB!
  10. Khatam 2 kali. Ramadan wajib sekali.
  11. Rajinkan solat malam.
Okeh. err...tambahan, jangan tambah berat. Kurang takpe..hu3.

i hope u'll better than the past
welcome, 2011

Thursday, December 30, 2010

goodbye~2010



bye2...
ha3
2010 plays a great role in my life. The year that i'll never forget. Nape? Sebab banyak gile kenangan yang tak bole bla.... Menjadi budak F5, blajar jadi stress..ha3.. macam2la..
Dengan konflik berlambak lagi..[ussyh...tamau ingatla]

Tapi ak bahagia dengan tahun ni. Sebab ak bahagia dengan kawan2 ak. dan sekolah ak.
Saranghae~<3

Wednesday, December 29, 2010

semalam...ehh..kelmarin

Yup, mumblyme's back.
Kelmarin, (bukan semalam)...ak bermain2 bersama kawan2 lame ku yg terchenta.... uish..yang hebatnyer, semorang dah jadi LAIN except for adiba yang still kontot anf chubby cam dulu2...haha3....
..cerita reunion ni sebenarnye bermula pada 2 hari sebelum tu.. tetibe ak dapat mesej pop out kat fb dari syabika..
Dy mintak ak buat reunion untuk kengkawan sksu ( atas permintaan rusydi si kp juga )...malangnya ak yang malas lagi pemalas ni menolak..sebab masa tu ak baru abes uruskan jamuan form yang punyela olalala~ tu... Penat bukan sebarang penat ko taw.. Sian syabika an...tapi disebabkan kekentalan (plus, sebab rusydi yg mintak kot..hehehehe) , dy buat gak, and adela ak tolong sket2... Last2 kata persetujuan dicapai dengan butir2 tertentu yang dimesejkan oleh rusydi ke semua bekas member2 yang dikenali.

Camni bunyinyer:

Then, pada hari kejadian.......................
Tada........!!!!!!!!! Ak datang awal gile..9.50! Semorang pun belum sampai lagi, except alin (sebab ak janji ngan dy nak gi sama2)..Dan malangnye semua orang datang lambat..11.00 pagi pun belum penuh, tapi bile betul2 SEMUA ORANG DATANG, memang penuh beb.... seyes.... sebab ada budak2 kelas lain datang.. Smorang da bertukar wajah, except budak2 6A ( sebab kitorang baru buat reunion 2 tahun lepas..adibah lagi la tak bertukar langsung!~ )... Dan event tu berlangsung dengan saaaannngggat lancar, except ema yang datang lambat giler..! Haha...

Masa tukar2 hadiah pun best..start dengan ema bagi rusydi. Rusydi bagi hazwan. Hazwan bagi ntah. ntah bagi ntah.......................[xingat la pulak..hahaha]....sampai la last sekali, ridhuan bagi ema.... Yang lawaknye, ema dapat bende yang sama macam yang dy bagi rusydi and dy dapat yg paling last [meskipun dy yang bagi paling AWAL!!] .. wahahaha...lawak tol... Benda itu adalah sebuah jam. Bagus jugak, boleh bawak pergi plkn kan..?
Dan semua'ny b'surai pada jam 1.00 petang dengan muka yg sangat ceria ~


syud,alin,mumbly n erma
(sweet~ ^^ )
27-Dec-2010
budak2 laki^^

Monday, December 27, 2010

JANGAN PAKAI TUDUNG CARA BIARAWATI KRISTIAN

aPemakaian tudung biarawati telah menjadi fenomena pada masa kini tanpa disedari oleh umat Islam. Fashion tudung ala Biarawati Kristian ini mungkin lahir dari kelekaan umat Islam sendiri. Justeru, menjadi tanggungjawab kepada kita untuk menjauhi fashion tudung ini dan kembali kepada pemakaian tudung cara orang Islam, dan menunjukkan sikap berhati-hati kita dalam etika pemakaian Islam.


Sabda Rasulullah saw:
"Barangsiapa yang menyerupai sesuatu kaum, maka ia termasuk dari golongan mereka" (Hadith riwayat Abu Daud, disahihkan oleh Ibn Hibban)

Bagi anda yang memakai tudung seperti gambar di atas, ayuh tinggalkan fashion tersebut. Bagi suami atau bapa yang punyai isteri dan anak yang memakainya, tegahlah mereka. Bagi mereka yang punyai medium untuk menyampaikan mesej ini, sebarluaskan mesej ini untuk manfaat kita semua.

Semoga usaha kecil kita ini mendapat ganjaran yang besar di sisi Allah taala.

"Berpakaianlah mengikut ajaran Islam"






moga ak ttp istiqamah dijalan-Nya...amin....

Sunday, December 26, 2010

kawan2..




[tetibe ak rase pic ni klaka pun...haha....by the way, diorangla manusia2 yg ak sayang sangat~]
p/s: kalau buat p'tandingan muke paling klaka, rase2 cpe menang? shak, amir,fathiy or akmal? takpun acap...?!

-dicuri dr blog jijah

akhirnya~

yup...my comeback stage after the FRIGHTFUL SPM~
haha3....not exactly that FRIGHTFUL actually... Da ar, tutup pasal exam...dan sekarang pasal AKU okey,?
Camne ngan blog ni lepas update skin dy? Ok tak?
Saje je taruk bebanyak anime lucky star..sebab dy KAWAII~ dan konata much like me also...(in home)
em..so like kagami (in front of those michiveous brothers)...and just like tsukasa (in school)..
hi3..three in one...(ak da agak da..ak mmg unik..!)

Cuti ak berstart semasa jam menunjukkan pukul 4.31 petang 16 Disember 2010..and probably akan tamat mase 6.00pagi 3 Januari 2010 nanti...nape? Bukan sebab ak masuk sekolah, tapi karena gue dapat PLKN dong...hu3...mmg mule2 ak xdapat except, tapi lastly ak pasrah..memang dunia ak ni dah turn upside down la..
ak dapat sama kem dengan bam, nai, izah, hatta, faiq ngan hazim..kat k.kangsar sana..jauh nun ke grik~...
(BACK TO TITLE)> kejap an cuti ak..sayang betul.... 3bulan je...

K ar, ak nak g enjoy narnia...bye2 blogkku~


teka jela mane satu diorang

Saturday, November 20, 2010

SPM menjelang~

err...nak ckp pe ek..
musim sekolah telah pun tamat..em..dan musim berspm telahpun bakal mula...

er.rr.r.r..r.r.r..r.r.r.r..r.r.r....xtau nak tulis pe

Saturday, October 30, 2010

ucapan pagi

yeah~
mari bergedik-dengan-gambar section sudah bermula~

hari ni sabtu.. kitorang F5 dan F6 ade rehlah (rehat sekolah) kat dewan hari ni!!!
hoho...asalnye nak gi Rindu Alam, tapi xjadi coz tempat t dah kene sita..
sebabnye time bdk2 F3 gi sana sebulan lepas, diorang kene keracunan makanan.
makanannye contaminated, bdk2 tu kata kat sana ade banyak lalat..
sonye kitorang F5 terpakse la ditukar waynye ke Damai Laut, Lumut..
4 bintang beb! Tapi sehari je..wuwuwuu..TT
Takpela, yang penting kita bermotivasi! Yosh ntk SPM 2010!!!^^


Schedule pagi ni:
7.00 lebih- pergi SMKASL dengan jijah, pas2 ade kem BA n CHEMISTRY pastu BREAKING apeapentah   
Malam- Ucapan pengetua...dan,
Esok pagi- LUMUT!!!!! 

Friday, October 29, 2010

balik tanpa hari~

nape balik tanpa hari?
entahla..ak rase ngantuk pulak sekarang..
(suddenly terhenti idea nak tulis ape..)
uisyyhh...ak da agak da..ak patut tido je....

sebenarnye hari ni mne balik, tapi ak,jijah,puteri ngan sesape yang lain telah balik karena terlalu degil ..ledakan rindu dan kasih sayang yang keluar tanpa berhenti dari hati yang mewah dengan nilai materialistik, tetapi haus dengan kasih sayang ini , merupakan antara faktor utama berlakunya senario ini di bumi SMKASL...

Sunday, October 17, 2010

ahadku..

salam tengahari ke petang^^
ahad..ape makne ahad tanpa tidur dan cuti
tapi ntuk ak..nope...dah nak SPM ni..ketuk2 minda sikit...
SPM..warghhh...
(bunyi cam antu)

ahad pagi tadi ak bango awal giler...adela dalam kol 4..
sekarang dah pukul 3...zikrul dah pergi camping site ngan kengkawan dy...
bestnyer da habes exam!!!!!
Manekala, ibu bawak ak pergi sbpi sabak, nak belajar addmath..
punyela sebab mak ak cam berie2, ak pun stujula pergi masa hari ahad ni...
emm..bagus gak..kem kali ni better daripada yang sesi 1 dulu...
tapi kawan2 ak xde sorang pun yang pergi..ak duduk kat tempat spesel di belaakaang sekali..
huhu..rase cam cikgu mude pulak...^^



keadaan di sewan sbp

org yg berjasa membawaku ke mari

sebelum pembelajaran bermula

mule2 ak memang menentang keras hasrat murni ibu ak...ingat lagi ape yg ak kate.."ala,nak buat ape..membazir je..bukan kite gune pun.." Mak ak fire balik.."ala,ilmu..xdapat banyak, skit pun cukup la.."
Ak gne taktik.."xnak.xnak,xnak...!!!!!!!!!!"
Mule2 iu cam berkeras, tapi tetibe malam lepas balik dari Teluk Intan, mak ak tuka fikiran..dy kate.."xpela, cam kene pakse je.."..huh.relief....ak nak g pekan sg besar sbnrnye agi tu.. Nak beli wedding present ntok Tcer Wan yg kawin pada hari ni...Kitorang beli kipas~^^
(Melepas impian ak nak belikan mesin buat jus + cawan couple ntuk tcer)

Tapi, bile dah dekat sana..best pulak...enjoy^^
ni ha..terbukti kesungguhan ak..:


xtido okey, buat vector ni...


time nak balik: barisan pentauliah matematik tambahan

encik mohd ishak yg sememangnye anti-girl
he3...cikgu ni kreatif gile!
~pengasas easy add math~




Saturday, October 16, 2010

kang shin woo~

tatau nak cakap ape..
wah..shin woo!
[tu je yang ak mampu]

paling suke tgok yong hwa pakai cenggini !

yahu!

i'd just watch hannah last couple of day..it was very interesting to look at miley cyrus in this movie..very cute, clumsy a bit.. wahhh!!!comelnye...!~
citer ni secara harfiahnye memang membawa banyak mesej , pengajaran, dan lagu yang best2!!
ade lagu crazier,the climb,best of the both world,butterfly fly away,crazy..tu antara lagu yang ak admire the most..!
mule2 shak yang citer kat ak ,sebab dy dah tgok movie ni kat cinema taun lpas. Then, ckin lak berie2 menyanyi lagu the climb kat bilik prep sampai ak sendiri dah hafal wpun lom tgok video.. Taun ni, ak dowload citer tu sampai habis<3..
Baru puas!!

cute,right?

mase lagu crazy..

feeling time lgu the climb..

ak paling suuuuuuuuuukeee The Climb..the lyric inspired me a lot..even when i sing it with my friends..
I can almost see it
That dream I'm dreaming but
There's a voice inside my head sayin, 
You'll never reach it, 
Every step I'm taking, 
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking but I
Got to keep trying
Got to keep my head held high

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle, 
Sometimes I'm gonna to have to lose, 
Ain't about how fast I get there, 
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb

The struggles I'm facing, 
The chances I'm taking
Sometimes might knock me down but
No I'm not breaking
I may not know it
But these are the moments that
I'm going to remember most yeah
Just got to keep going
And I, 
I got to be strong
Just keep pushing on, cause

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle, 
Sometimes I'm gonna to have to lose, 
Ain't about how fast I get there, 
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb (yeah)

There's always going to be another mountain
I'm always going to want to make it move
Always going to be an uphill battle, 
Sometimes you going to have to lose, 
Ain't about how fast I get there, 
Ain't about what's waiting on the other side
It's the climb (yeah yeah ea ea)

Keep on moving
Keep climbing
Keep the faith baby
It's all about
It's all about
The climb
Keep the faith
Keep your faith

Whoa a oh oh
: plus, is don't want her to be a girl who can't be tamed 

my journey^^

perjalananku..
sejauh mana harus ku tuju?

yep..akhirnye..! Ak dapat lagi menulis, mencoret2 disini.. dan sesungguhnya sy tak perlu risau karena none of my friends is here.. except for nanny ana... uish...superb tol..mane dy tau blog ak ni haa??!

Dan sesungguhnya...
Minggu lepas was a quite tough week for me.. sit for trial exam memang betul2 mencabar pemikiran..adela dalam nak dekat 4 minggu kitorang bermenulis jawapan di atas helaian2 kertas yang sungguh banyak...dan adela jugak banyak malam ak terpakse tido lewat..and resultnye=pada malam jumaat dimana kitorang xperlu nak stayup sbb dah abes exam, ak xle tdo!!..ahaha..nak wt cemane, alah bisa tegal biasa.
week yang tough terpaksa kitorang tempuh:

1st wEek: bM, eNgLish ~

 2nd wEek: maTh,+math, history, biology  ~

3rd weEk: physic,chem,arabic ~

4th week: syariah, quraan sunnah ~

nGee~ ..at last,it ended...hope i'd pass them with flying colours..(hopefully!)
soklan2 dy memang gile....ade yang senang..ade yang susah..ade yang med...biase la tu...
(ana,kalo ko bace,.....!)
ak dah dapat 3 paper stakat ni..alhamdulillah, sume'ny cam okey...ekkk....lom ag face
paper2 maut...bole la cakap... (ak rase ak kne bawak tisu roll tu la next week...sure'd i'll cry receiving my english paper or biology or else..myb physic too..waaa!!!)
nk taw, trial ni ak dah membazir tol..my gold chance to aim for great university!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ehh...jangan..jangan fly away...isk3..!
[mengarut dengan imaginasi sendiri]

Okeyla, sebenarnye, trial ni ak dah tulis karangan yang paling teruk dalam hidup ak.. sumpah..boring tahap babun...ak cte pasal kisah sorang budak anak angkat pulak..adoyai..sengal tol! napela ak xle pikir pasal idea yang lagi best.. malu ak nak face tcer zuraida.. tcer baik sangat..cume ak je yang macam keling terlebih gula sikit.....so'ny sekarang ak takut sangat ! camne ni..ala...ala.....ala......................!!!
(time ntok mati awal T T)




our game during boring time






Friday, September 10, 2010

hoho..
Selamat ari rye.. Sekarang (9 sept) ktorg tgah braye kat fmily rmah mbah ni..huhu..
Kco tul kt sini..rmai gle org..k ar,slmt ari rye!
(Mumblyme dlm kekenyangan yg xdpt dtfsirkan dgn kate3)

Saturday, August 28, 2010

ramadan datang lagi.
just ak je cam keling,xnak tuka2 lagi
hari ni nak ikut abah gi kl ke
nak beli barang request?????
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....ak btul2 xtau mane yang nk kene pilih!!!

Sunday, July 18, 2010

plkn?!

"Wey, ak dapat plkn siot.."
"Wah, tahniah"
"Pe tahniah 2x..weh, tolong checkkan kat internet. Betul ke ni."
"Orait"

Ni perbualan ak ngan mmber lame tyme jumaat yang lepas. Haha. dapat plkn...
Padan muke. getus hati ak.. Then ak pun bukak la internet..nak check.. skali tu adik ak tanye, kak, ko xnak check ke...mane tau ko dapat.. Ak percaya, P-E-R-C-A-Y-A yang ak xmungkin dapat.. 
Sekali tu.............


Semakan Online
Semakan Status Terpilih Siri 8/2011

NAMA
:
931$#*0853**
NO. KAD PENGENALAN
:
MUMBLYME
CATATAN
:
Tahniah, anda terpilih menyertai PLKN Siri 8/2011



*mle2 ak check gune sms, then ttbe boleh bukak website dy..camni la result dy



Tidakkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gile ar... ak dah banyak gile buat plan untuk cuti ak.. isk2x... Why..Why me......
Why.....~~~~nGee....belacan punye plkn...[ni dah cam kutuk kerajaan dah ni..astagfirullah......tarik balik]
Last2 tu..


"Woit"
"Apsal? Camne?"
"laman web xleh bukak la..broken. "
"Weh..abu dapat gak..haha..ko dah check lum?"
"dah..ak dapat la weh...cm mnipu je.."
"Bia btol? gle a...xkan bln 12 sume dpat..? Tp tu tol a.. 2 no kmenterian..dy ckp pe kat ko? sme cm mcj ak ke?"
"Aah..same cam ko..xnak..ak nak tolong ayah.."
"haha...skali sume dapat satu tempat..an bez"
"Klu dapat best ar.."
"tw xpe..k.a...kte nantikan je spe yang dapat ag.."

Isk..tak cukup dengan tu..Ttbe msg jijah masuk...

" Ayek kate ko dapat..btol k?"
" Kuajja..xnak ak..Kalo ikut sms tu, ye... Tp ak cm xnak caye je."
" hahahahahahaha! (panjang tul dy gelak) ye r mumbl..lawak ke xnak caye..btol la 2..it's time to rumble with it. trima da fact ye! cewah, same ngan **** r!"
" Pale ko..even world ni turn uoside down pn ak xnak bkak mate ak ntk facts tu.. Tyme ak dapat sms tu pun ak gelak je..huish.. simpang malaikat 44..ak xnk pegi..!!!! Gile pe, banyak mende ag ak leh buat.
" Weyt dak plkn, seyes mcg 2 btol. nk bkak web rasmi xleh. nak x nak mcg 2 kene caye. btol la kate fath..dak f ngan ds banyak dapat.. naim n maawa clear..(what d heck?!)..."
" Ko da try semak? Weh, klu xg kene dende bape? "
" Da r. Ak xdapat. more high level mission pasni. Lesen kete,wt desert,cakes! wow! ko gle ke xnak? nk lg upside down dunie ko? mohon r utp.kalo dapat utp xyah g sana. prob'ny, ko nak engineer ke? dats not so u..."
" Ala..xde way len ke slen just accepting dat W-O-W news? Ak maleh ar..nak amek utp? Impossible beb.. Ala..xnak2x...!!! "

*ade lagi sambungan nyer.Tapi panjang sangat, maleh nak taip..

Conclusionnye,setelah bertapa 2 hari, ak rase ak kene hadamkan fact tu betul2x..terima jela mumbly..
Meskipun takleh telan secara harfiahnye..tapi ade senior2 kate pegi sana best...yela2x..
Hope dapat pegi ngan kengkawan..Argghhh...memang ak, bukan dunia ni yang turn upside down..

making-sweetness
" Boleh jadi sesuatu yang kamu benci itu baik untuk kamu...dan boleh jadi sesuatu yang kamu suka itu membawa kemudaratan untuk kamu..." 

Petikan loveletter dari-Nya menyapa minda....huh..mumbly, redha jela...

Saturday, July 3, 2010

cuti~~~~

mggu lepas camping, mggu ni cuti..mggu depan...AAAHHHHHHHHHH..........................lawatan..
yeha2x..!!!!!!!!!!!!!!
(blur..xtau nak post pasal ape)

Sunday, June 20, 2010

xpaham...!!!!

sebenarnye, sekarang ni ak patutnye dah balik hostel..tapi sebab tadi kitorang pergi IKRAM dekat mines city..kitorang balik lambat...so ak balik hostel esok pagi2 la...
sdehnye..actually ak ade keje ba, tapi ak buat bodo je siap lagi..."~



yong hwa ngan seo hyun really make a sweet couple..!!! i guess yong hwa is a sweet 'goguma' to seohyun..not hambuger..haha~


we got married..yongseo sweetpotato couple

20100222_wegotmarried-460×322.jpg
ni time episod first diorang jumpe...malu2x xle bla....
then, diorang beli cincin couple..tengok ar.sweet an?
esoknye diorang gi dating..tau katne? kedai buku...lagik ar tak ble blah..ahaha^^
[seohyun memang unik]
latest yang ak tengok..diorang g mane ntah, tengok matahari terbit
sebelum tu time sambutan hari ke22 dating diorang, seohyun ajak kuar.. buat sesuatu yang bermakne.. tau ape yang seohyun buat?? dy mintak dioang dedua gi derma darah sebagai kenangan dan tanda ingatan ntk hari bermakne tu..seohyun memang ad wawasan..! haha..
unfortunately, yong hwa xdpt nak derma sebab dy br balik dr jepun...tapi darah diorang same.! darah type A....
[memang sweet~]
tgok la kat ssfsubs5..orang msia pun ade yang translatekan..credit to him/her..thanx a lot~
hidup malaysia!!



first time kenal yong hwa dalam citer you're beautiful ep 1 sebagai shin woo..xdela teruje sangat...mule2x xsempat pun tengok cite tu..tapi time tu giler teruje la tengok lee hong ki aka jeremy yang sangat comel~ ^^...
Tetibe adik sy tunjukkan reality show we got married..kate dy ade seohyun snsd dalam citer tu..mule2 cam plek ar.."eh,apsal ade seohyun, dy kan mude sangat lagi.." last2 terfollow samapi sekarang..memang best la,, yong hwa sangat complete...! Seohyun pulak blur2 dan comel..memang sweet..~<3
then tengok la balik you're beautiful tu...waaaa....shin woo oppa sangat best...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mi Nam, npe xamek shin woo je..da la caring, bek hati pulak tu...waaa~

lg suke kat lagu ni..!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE LIGHT [cn blue]

Geuh del bo myun ul gool ee bbal geh jigo
Geuh del bo myun ga seum ee doogeun doogeun
Ah ee chuh lum soo joob geh mal hago
Geuh del bo myun gwen siri oo seum ee na
Babo chuh rum ja ggoo man geuh leh
Ama neh geh sarang ee on gut gatah

Geuh deh neun neh ma eum sok eh president
Neh ga seum eh byul soo noh ji
I'm genie for you girl
Neh soom eul mut geh haji
Geuh deh ga won ha neun gun da
Nuh reul sarang ha ni gga
Neh sarang eh ee yoo neun ub jan ah you know

Geuh deh neun darling
Bam ha neuk byul bit boda ah reum da wuh yo
Neh mam sok gip peun got eh suh ban jjak guh li neun
Naman eh sarang beet

Geuh del reul sarang heyo darling
Uhn jena neh gyut hae suh beet cheul neh joyo
Meh il bam bara bogo
Bara bwado ah reum dawuh yo
Geuh den nah eh sarang beet

Geuh del leul bo myun goo reum eul na neun gi boon
Yoo chi heh do ja ggoo man geuh leh ama neh geh sarang ee on gun ga bwah

Geuh deh neun darling
Bam ha neuk byul bit boda ah reum da wuh yo
Neh mam sok gip peun got eh suh ban jjak guh li neun
Naman eh sarang beet

Geuh del reul sarang heyo darling
Uhn jena neh gyut hae suh beet cheul neh joyo
Meh il bam bara bogo
Bara bwado ah reum dawuh yo
Geuh den nah eh sarang beet

Geuh deh neun lovely
Juh ha neul het sal boda noon ee boo shuh yo
Neh mam sok uh doon got gga ji bal geh bee choo neun
Naman eh sarang beet

Geuh del leul sarang heyo lovely
Doo noon eul gam ah bwado geuh deh bo yuh yo
Ee luh geh bara bora go
Bara bwado noon ee boo shuh yo
Geuh den nah eh sarang beet.

love this song..Y why.....[cn blue]

I know I've fallen in love naega naegae odeon nal
Hwisaekeuro chilhaebeorin kkuman gatasseo
I wanna tell you some gasumeuro hanun mal
Wanna love you I wanna hold you chwihandeutan nae gobaekman

Bol su eobneun gotsae sumeun chaero
Deutji motal maldeulman oechyeobwa I love you
I jjalbeun hanmadiga naegen neomu eoryeowo ipjocha ddael su eobseo
Saranghae hanmadiga naegen neomu beokchaseo sum swil su eomneungeol

Rap)
Naega 1eul jul ttae Girl naneun 100eul julge
Bulgeun ipsureul bol ttae pareureu ddeollineun nae sumjugyeotdeon sumgyeolgwa hamkkeyeotdeon sunsuham teojildeutan simjangsoriga
Nae gwitgae maechineun Baby I love you indeed
Na mareul jeonhaji I can't see it any teardrop in on your face, girl
I love you imal ppuniji

Nuneul majuchimyeon deulkilkka bwa
Jakku meon got haneulman chyeodabwa I love you
I jjalbeun han madiga naegen neomu eoryeowo ipjocha ddeil su eobseo
Saranghae hanmadiga naegen neomu beokchaseo sum swil su eomneun geol

Naege dagawajwo See my eyes nado neol wonhaneungeol
My eyes tell you truth I wanna live in your life

I jjalbeun hanmadiga naegen neomu sojunghae sesang museun mal boda
Saranghae hanmadireul nega naege haejumyeon nan haengbokhalgeoya

More lyrics: http://www.lyricsmode.com/lyrics/c/cn_blue/#share