Sunday, August 12, 2012

Hostel

Assalamualaikum :)

It had been a while since my last post, and terkejut jugak la bila tanya kat cik arha; "Bila nak buat post baru?", and she said; "Baru buat tadi". Maka semangat nak post tu pun datang berkobar (bukan sebab cik arha okeyy :P jangan perasan) dan kebetulan pulak most of activities pun dah berkurangan since dah masuk 10 terakhir Ramadan ni.

So peeps, how about your Ramadan's colour? Is it great?

Well, you're the one who holding the brush.


octopuss :D


Bismillah.

Semenjak Ramadan bermula, i had a great times to be on-board on-car/on-cycle following my friends and family; going there and there. Sampai ada masa seminggu tu totally tak online sebab jalan :P -->menipu hiperbola. Pergi melawat ke sekolah, dan ke sekolah orang lain, dan ke shah alam sebagainya. Sounds cool, eh? Terima kasih kepada mereka, saya berpeluang merasa kembali rasa yang saya dah lama nak rasa. Rasa bersama kawan lama.

8 Ogos 2012- kami beriftar bersama di SLISS. Makanan feveret! Meja vip! Ohhh, maka siape lah yang tak terharu macam patrick dapat tiup buih spongebob.
Special thanks to amena for picking me up :D

semeja dengan pengetua :D

ini una. dia hebat.

Suka pergi sekolah. Feeling dia macam selebriti Dapat jumpa ramai juniors balik, dan juga cikgu-cikgu. Pergi hostel, dan tengok perubahan yang ada, memang sangat banyak. Meja prep dah jadi makin cantik. Siap berkaca apa semua, but still our handmade trademark is there. Biology notes, chem, akaun notes yang colourful masih utuh di situ :) Dan kemudian melihat kepada spot-spot feveret belajar zaman-zaman muda dulu, haha cam kelakar je. Lantai BP sebelah, longkang depan BP, buaian, ampaian tempat main bola masa hujan, koridor dorm. Bilik TV tempat satu hostel tengok citer mygirl dulu-dulu. There's a lot of memories. 

Dan, tiba-tiba jumpa sorang junior yang jadi silent reader kami. Terkaget sebentar :P


dan untuk masa yang sangat sebentar, kami bertemu dengan junior form 1 and 2.

^______^


7 comments:

Miss. ciku_cika said...

hahaha. aku pun baru hapdet.
mentang-mentang semua kerja luar aku dah off. hihi..

nabila-nabila,
kadang-kadang aku rasa kagum dan teruja dengan ko.

tapi op kos lah lagi teruja dan kagum dngan DIA pencipta ko.

"barangsiapa yang tidak mengenali dirinya, maka dia tidak mengenali siapa tuhannya"

aina nazurah said...

bestnya dpt senior mcm kak bella. ^^

LemoN~* said...

sounds great ! glad ur having a good time.

haru_maki said...

hihi. ni sbenarnya post tergantung. tapi dah takde modal nak sambung :P

shak: yup, thanks to your gojes friends for taking me out:)

arha said...

first; tak kire aq nak perasann jugak.haha.

haih,,patutla mcm laen je ending. tergantung rupenye. tapi, nampak mcm ko senior bdedikasi.wallah~~

kiwi_baek! said...

wah awesome nye akk2 kita~ fighting!

...:ASMA NUR MARDHIAH:... said...

x jd silent reader dh ~~ HUHU .. n post ni mmg bestt ~ ^__^