Monday, March 25, 2013

Heshpi

Assalamualaikum :)

HEPI


SANGAT


SEBAB BERJAYA BELI


PRINTERRRRR + SCANNERRR SELEPAS SETAHUN MENGIMPIKANNYA


YEAAAA!


Harga: 360 LE
Tempat beli: Bustang Mall, Tahrir.

(taktahu mahal ke tak, nak sangat punya pasal, amek je. Alhamdulillah Allah mudahkan walaupun seram je masa lalu Tahrir square tu. Lepas dengar citer macam-macam pasal tahrir, aku wonder, camnelah ak boleh join diorang berkumpul masa muzaharat tahun lepas dolu-dolu. Berani gila.

Tapi seronoklah masa tu sebab dapat join sekali satu perhimpunan besar kemenangan hak over batil. (time tu  nak pilihanraya Mursi vs Shafiq). Dapat jugak jumpa akhawat ikhwan kat sana. Tapi time tu pun takdela ramai sangat cam masa 25 Jan dulu.

Tapi bila pikir2 balik, bahaya. Apa-apapun, mudarat atau nikmat, sumenye datang dari Dia. Moga Allah lindungi kita sume dari perkara pepelik yang kuat melanda darsawarsa kini.


Allahumma sallimki ya Misr.



*hepi dengan printer heshpi baru. Sape2 nak tumpang guna, tafadhal ke ansar XDD*


Sekian.


7 comments:

Ninja Osem said...

makin laju la lepas ni..

The Writer said...

ye ye ye. aku pulak yg tumpang hepi. finally, dapat jugak eh kau. hehe

haru_maki said...

Nin.Os: yeahh, insyaAllah!

Ma: sob2. ak sendiri yg terharu yg akhirnya ak dapat beli. sobs lagi.

rafiàmonavis said...

beli tiket balik sekali ke? ekeke. btw haritu yang kinder bueno tu siapa bagi? kak ida tak cakap apa pun

haru_maki said...

rafia (haha): takde duet nak balik. *lap air mata dengan kain*. ooo dia xckp pape ek? dia yg bg, ckp time kasih ntk yg souvenier hr tu

rafiàmonavis said...

turkish murah la 4150 je

haru_maki said...

still 600 usd. miskinah.