Tuesday, September 11, 2012

biskut suci dalam debu

Motip tajuk? Haha. Sebab adik tengah makan biskut tu.

Tv terbuka menyiarkan rancangan chalkzone yang menampilkan rudy tabuti sebagai heronya, dan saya pula sedang menjalankan rutin harian di mesir bukan di sini -yakni blogwalking semestinya. Kawan-kawan semua sibuk bercerita mengenai pengalaman diorang di uni baru kat belog masing-masing, life as a new freshman mahasiswaswi-to-be. 

Bunyi seronok. Cam jeles pun ada. Mengembara ke seluruh malaysia.

(Isk, siyesli tak tau nak tulis apa. Lemm-nye hidup kat malaysia nih. Golek-golek je kejenya). Sebab sume drebar dah balik uni. Nasib orang takde lesen, begini lah. 

Sekian.

3 comments:

arha said...

yo? i guess ur post gonna be longer than dis. enjoy weyh saat2 cuti yg masih berbaki nih :)ahaha.

haru_maki said...

warm up dulu sebelum masuk gear menulis kembali. heheh.

kinda of lah. setat boring sebab kengkawan dah masuk uni. xde org nak bawak ak jalan2. kalau kat mesir ade metro nak bawak jalan :P

sheis. said...

meh datang sunwayyy