Sunday, December 16, 2012

Sebentar


Assalamualaikum :)

Melihat deretan draft yang kemas tersimpan dalam peti post list. 

Lama dah tak menulis. Dua post je wujud masa bulan 11. Keluh diri sorang sorang. Bukan taknak menulis. Malah selalu merengek dengan cik arha pasal mumblyme yang lama tak terusik terisi. Usik je, tapi tak tertaip. Ngehh, bajet ada la reader yang tunggu post kau tiap hari? Eh, ada satu. yang aku cerita hari tu; junior yang terjumpa kat sekolah masa ramadan dulu XD




Takut.

Takut jugak tidak menulis kerana diri tidak terisi.


Apa kaitan dia? Heheh. Empunya badan lebih tahu. Saya seorang yang cepat teruja. Maka? Fullsetop. Hadam dan buat konklusi sendiri.


Mengisi diri tak semestinya terisi lekat. Namun, at least cuba mengisi. Daripada tak mencuba langsung.


Anyway, bagi pihak mumblyme, lebih baik dia diam daripada bebel benda-benda mengarut bajet retis sensorang yang kini menjadi hobi kat muka pengicau.




Winter datang lagi. Dan kenangan bumi shamrock terimbau kembali. 
Maaf, saya memang jenis hidup mengenang :P

9 comments:

...:ASMA NUR MARDHIAH:... said...

waiting recent posts akak ;) hehe :D

haru_maki said...

tu diaaaa.. baru seru mai teruih.

hehe hai silent reader :P

Anonymous said...

Bestnya dah pergi ireland. xoxo. a. publish :3

KID said...

Shamrock tu sbnrnye kt mne??

haru_maki said...

Aninemes: best best. kalau berkesempatan, pergila. cantekkk dia punya cliff.

KID: shamrock tu bunga rasmi ireland. takde la bunga sgt, dia daun clover 4

...:ASMA NUR MARDHIAH:... said...

dengaq orang dok mengata pasal cheq :D dpt bau na ;)

hehe :p

haru_maki said...

hebaknyeeee dieee. boleh bau2 di alam maya :p

Miss. ciku_cika said...

baru nak semangat baca. tp pendek je. cehhh..

haru_maki said...

sabaq ye na. nanti ade masa ade mood ak tuuuullliisssss pepanjang. ni mid exam dah dekat ni :)