Sunday, April 28, 2013

cake photoshoot :)

Sambungan kepada post kek kek kek kek kek
It's too cute. So i specially put it here. Enjoy, and smile :)




alluring. isn't it? cheese sesungguh ni. bukan chokiya punya.

karya sifu. hahaha. ada tak nampak corak abstrak pokok?





yeahh mumblyme!



Oh, sebenarnya kek kek ni bersempena Cairo Open Day (CODE) yang diadakan kat sini. Sume batch boleh bukak gerai masing-masing. As for us, nama gerai kitorang de' GEN11US. Macam-macam adaaaa, tart telur, donut, apam polkadot, nasi hujan panas, aiskrim batang, keropok, dan yang paling daebak sekali ialah PAU! Pau weh paaaau mane nak carik kat siniii~ tetibe ada pulak kawan batch, umur 20 tahun yang pandai buat, memang perghh. Terharuu.

lai lai mari beli kek~

apam polkadot yang kak ida buat. comeel



sikit lagi sikit laaaagiiii


14:39=yeaah misi selesai! *tutup kedai*
p/s: tu donut kasr ammurah buat. pandai diorang buat. sedap! 

smile!


3 comments:

amalina mohmad said...

comell gilaaa kek kek kek huuu.plus lagu raindrop comel ^^

Ninja Osem said...

kek lampu isyarat..hbs sblm sesi ikhwah...tanda kesedapannya

haru_maki said...

amna: peace! heheh. slalu tengok bnda2 comel camni kat tumblr, so nak try buat

Nin.Os: alamak, satunya sbb memang buat sikit je. tak sangka habis cepat *sparkling* heheh