Monday, June 17, 2013

'Biokimia'

Shine Your Way
by Owl City ft Yuna


Open road but it's still dark, 
Build a fire from a spark, 
And shine, shine your way, 
Feed the feeling in your heart, 
Don't conceal it then you'll start, 
To find, find your way 

There's an open sky, 
And a reason why, 
You shine, shine your way, 
There's so much to learn, 
And now it's your turn, 
To shine, shine your way 

There's a feeling deep inside, 
You can let it be your guide, 
To find, find your way, 
And there's no time for us to waste, 
Got to take a leap of faith, 
And fly, fly away 

..................................................


Tahun lepas, (sejak dari intec lagi)
Selalu menjerit, "Huwaaa biochem susah. Biochem lah subjek paling tak best dalam medical study."

Selalu tidur dalam kelas biochem Pn. Mimi yang sejuk tu.
Sampai ke mesir, kelas biochem pun ada econd gak. Yada yadaaa

Tapi sekarang, biochem sangat seronok. (Walaupun belum hapal sume. <--hampeh)
Hope to walk out from the hall like a boss and with a heart of abid

Hehe
Mengharapkan mampu menjawab biochem dengan bergaya agar paper pharma tahun depan tidak menjadi seperti apa yang diura-urakan oleh seniors




Orang lain hapdet status kat fb, ak buat kat blog. Like a boss~

3 comments:

The Writer said...

gila sempat buat post. yada yada yada!

haru_maki said...

ni komen masa pagi or masa balik ni? kalau masa pagi, lagi debak yadaa yadaa~

The Writer said...

time jawab paper biochem. lagi kelas. yada yada yada.