Saturday, December 5, 2015

Baru, semua baru


Just recently i got my new cork board and i felt contented just looking at it. Yeay! 

Today we are holidaying yet the weather is so freaking windy. Gelap sangat, dan sejuk. Angin bertiup whitsling through the window, keluarkan bunyi "ooooooo" macam dalam cerita hantu. 

Sejuk sejuk macam ni teringat kak rai dan heaternya. Kak rai dia sangat suka heater sampai rasa kalau boleh cipta sweater yang boleh attach dengan heater, mesti dia jadi orang pertama yang beli. 

Doakan beliau gagah menempuh dunia ho sekarang.

Dan baru pagi tadi ibu hantar gambar rumah baru, yang sekarang dah start dimasuki oleh perabot-perabot baru. Yeay! Dzahin pulak dah habis spm, tak terbayang macam mana dia masuk dunia universiti. In 2 years ahead, aku pulak yang akan grad. Hmmm sure life is travelling fast. Rasa macam budak-budak lagi tapi ibu dan abah dah macam makin tua. Adik yang dulu suka merengek rasa nak ketuk je sebab manja sangat, sekarang tinggi dah sama dengan aku.

Memanglah dunia tu sekejap je.

Sekian.

1 comment:

hajar hadis said...

rindu dunia belog especially to read yours. btw aku jumpa dzahin hari tu kat mhi, dia sangat dah besar. hahahaha