Friday, May 10, 2013

A date will do

Kisah suatu hari.

"Takde duit, takde duit.
Annoying lah. Pergi la keluarkan duit kat bank sana."

Gulp.
Dass sebijik kene marah dengan danna si kool. Maka, apa yang terjadi?

Esoknya aku terus bergerak ke bank untuk keluarkan duit.
setelah sebulan mengikat perut kaki dan tangan untuk membeli apa yang tak patut seperti chocorice yang sedap tu

Dan ini adalah apa yang terjadi. Hoho






Ada dua orang dalam dunia ni.
Kalau nak sembang pelajaran dengan diorang, mesti akan end up sembang benda lain.
Tapi yang bestnya, misi nak sembang pelajaran tu mesti akan dapat diselesaikan dengan sempurna. By any means.

(tak tahu nak sambung ayat apa lagi.)

By the way, thank you for a very nice date. Sekurang-kurangnya aku tahu hypoglossal nerve run between pyramid and olive dalam anterolateral sulcus dan antara olive dengan inferior cerebellar peduncle ada C9, 10, 11 walaupun masa tu tak bukak buku neuroanatomy lagi.

Nampak tak betapa ilmiahnya date seorang student medik? Haha.

Hutang kau nanti aku bayar cepat-cepat. Sekarang duit semua tengah besar-besar.



:P



Fakta: coffee cooler costa sedap, kek beano's daebak, tapi diorang jauh kalau kat maadi. Tapi kalau kat downtown, diorang sebelah-sebelah. Boleh main lompat-lompat kedai. Hekhek.

2 comments:

The Writer said...

:)

p/s part hutang tu tak leh blah. org kaya baru la katakan. hahaha

haru_maki said...

ok duit kecik dah ada! weehee