Tuesday, March 15, 2011

jom jalan2x

yea...!! First day after PLKN. Home sweet home. Semangat giler ak bangun pagi hari ni....pikir2,,hari ni nak buat ape ek.. Dalam mata mencerun on off tu ak terus bangun menuju ke bilik air. Basuh muka. Ambil wuduk. Terasa tenang saat air tu mengalir di muka..subhanallah..ni la nikmat, diberi peluang untuk still jadi orang yang mampu berjalan di muka bumi ni. Then, naik atas..terus bukak laptop. Buat post pasal plkn yang panjang berjela kat blog sana. Suka tengok blog tu. full dengan mnde2 pekdah. Credit 2 oren, lemon,apple n banana. Sayang korang amat2...kita mmg team yg bagus an..

After that, pukul 7.45..zahin merengek kat tepi nak mintak men laptop...ahhhhh.....bole bla...ak da r baru on mende ni,, Smalam, time tengah best2 online ,tetibe si zakwan mok rampas daulat. Mencemar duli sungguh. Kacau daun..last2 ak sembang ngan shidi sampai tertidur...haha..sian pulak dy. Thanx,mate. Ak rase dah banyak kali ak wat camtu.. Lepas zahin bukak tingkap n angkat tpon rumah, ak trus bagi dy laptop ni. Oke, masa untuk kemas rumah pulak.







pastu g jalan2,. the end.


*ape jenis post la ni...haha

2 comments:

baNanA(",) said...

nabila..nabila..kanak2 sgguh
rndu la sgguh kat hang!!

haru_maki said...

haha...ak xlayak la dipanggil kanak2 skrg..da mced^^>>18 years old beb~~
pe ni ja..ingat ko sorg je..ak lg gile2 miss kt ko ar..ha3