Thursday, March 17, 2011

memories..

Assalamualaikum :)

Tak paham. Kenapa sekarang ak asyik mengingat dan mengimbas masa lampau.. Adakah kerana saya yang terlampau boring..atau...saya merindui mereka?? Ke mane aje ak pergi, mesti terbayang.."ohh..dulu,ak ngan ni pergi sini ramai2..." "ak pernah buat bende ni ngan kawan2 dlu..." Adooii...paling sadis bile ak lalu simpang lima semalam...waaa....sekolahku...kawan2ku...rakan2ku... Agaknye, diorang ingat tak kat ak..haha..syok sendiri kot... Dan semalam, bila habis je kemas rumah, ak direct head up to the locker. Keluarkan semua barang. (dengan niat nak mengemas)..dan... OMG! Ak simpan lagik barang2 ni semua..dan..satu persatu kenangan bergolek2 di otak. Haha. Let's check it out..ape yg ade..zasss....

.................................................................



keadaan barang2 b4 mengemas..huuu...banyak sungguh!~

1. Buku nota yang kami dapat semasa UKM datang ntk bagi penerangan. Pasal ciri2 makmal yang diorang nak bina..memang gle superb! Tp terlampau superb..haha..ni sekolah, bukan kampus.. Time ni kami F4... Ak xingatla,, tp ak ade tido2 mase cermah tu..he3...(mane ade ceramah yang ak tak pernah syahid~)


2. Yeah~ yang ni pulak..kenangan time F3...Yellow Flare group..mewakili rumah kuning. Time tu kami baru habes PMR,dan kami buat aktiviti ikut group ni la..malangnye, ni la group paling lopek ZUHUD..ahaha...Ketua: Asyraf Syamim , Pen: Amalina Mohmad a.k.a amna a.k.a nenek..kui3...rindunyer time 2..~


3. Ni pulak...hadiah dari Gempakstarz yang ak dapat beberapa tahun yang lalu...(time F3 kot...). Tak terusik lagi. First time dapat hadiah dari gempakstarz...excited sket, xnak gune..he3...


4. Oooo..ni lah kotak yang sangat BERHARGA...walaupun harganya just RM2, tapi ia membawa sejuta memori....kotak yang ak terima kerana telah menjadi AJK Pelaksana Program Pasca PMR.. Sounds small, but inilah program pertama yang ak incharge dalam hidup ak... dan ianya BERJAYA meskipun tanpa pertolongan penuh dari guru2...

5. Ini....aha...jannah jenot kasi mse F4 dulu sebagai souvenier dy gi Jepun dulu ntk program JENESSYS....sumpah ak xguna lagi, sbb= i love this kinda thing soooo much... Thanks jenot~<3.. Sebuah pen yg bergabung dengan pensel n chopstik gmbar shikansen yg tomeyy~


haha..siap bagi ucapan lagi...tu yang sayang tu...

6. Mr cendawan yang cmel.. credit tu ain coz dy yang tolong belikan..dengannye dapat la stadi malam2 ntk SPM kat hostel..n menulis diary-mary 2 kat plkn..

7. Last but not least..my loly-watch (cenderahati time jamuan dorm F2 dulu..) ,kamus al-marbawi yg amat membantu..(jgn men2..kamus ni banyak pengalaman terbang coz asyik kene baling ngan ustaz bahar je memanjang..).. dan jewelerry case yg mun bagi smpene bday ay yang ke-16 dulu..hehehe..(siap ade cermin lagi..sengal..tp,thanks)

Ade lagi sebenarnye, tapi tamau tulis banyak. Muntah hijau korang nanti.
Ok.finished.love all these stuff.

2 comments:

baNanA(",) said...

haaaaaaaaa???ko still simpn mnde2 cmtuh...ko xnangis rndu ak k???
ak pon ad gak mr.cndwn tu

haru_maki said...

hihi,,,mestila...
sape nak nges rindu ko..PERASAN!